Autolening

Bij de aankoop van een auto komen veel mensen in de problemen; ze hebben geldnood. In sommige landen, waaronder Nederland, is het daarom mogelijk een lening af te sluiten voor de aanschaf van een nieuwe auto. Een autolening is vaak echter niks meer dan een doorlopend krediet. Soms gelden er voor een autolening betere voorwaarden dan voor een autofinanciering.

Een autolening, ook wel autofinanciering, is zeer populair onder de Nederlandse bevolking. Naast een autolening of autofinanciering kunt u ook een onderhandse lening afsluiten, of uw auto in termijnen afbetalen. Let er bij een lening op dat de looptijd van de autolening korter is dan de levensduur van de auto.

De voordelen van de autofinanciering zijn het doel, dat gemeenschap is, waardoor de rente aantrekkelijker wordt en vaak geldt dezelfde rente als bij een doorlopend krediet. Bij een persoonlijke lening heeft u echter geen direct onderpand voor uw autolening, waardoor een financiering van uw autoverkoper handiger kan zijn.

Als u afhankelijk bent van een veilig vervoersmiddel, zult u toch een manier moeten vinden om een auto te financieren. Een goedkope autolening is daarom de ideale oplossing voor u. Wij selecteren voor u de goedkoopste autolening, zodat u zo voordelig mogelijk uw auto koopt!