Studentenlening

Studenten staan erom bekend; ze hebben vaak een geldtekort. Vandaar dat er ook voor studenten een speciale lening is, de studentenlening. Vaak lenen ouders geld aan hun eigen kinderen, omdat ze niet willen dat ze als student al een schuld krijgen. Maar soms kiezen studenten ervoor geld te lenen bij de IB-Groep. Dankzij deze lening hebben studenten extra financiële ruimte naast hun studie.

Dankzij een studentenlening hoeven studenten niet te letten op hun geld en bovendien geldt er een zeer laag rentepercentage. Maar pas op: het is zeer verleidelijk en gemakkelijk steeds meer geld te lenen, waardoor studenten na hun opleiding een grote schuld kunnen krijgen, die relatief snel moet worden afgelost. Doe het dus wel met mate! Een andere optie is een studentenkrediet, waarvoor een hoger rentepercentage geldt. Ten slotte kan de student een lening afsluiten met familie via een renteloze of onderhandse lening.

Bijna iedere student maakt gebruik van een studentenlening. Bent u op zoek naar een studenten lening? Bekijk dan snel ons aanbod, waarbij de IB-Groep veruit de beste optie is voor de lening van een student. Wilt u meer informatie over een studentenlening? Bekijk dan ook ons aanbod van renteloze leningen en onderhandse leningen.