Credit card krediet

Een creditcard is onder vele personen een bekend fenomeen. het is een soort pinpas, waarmee u aankopen kunt doen, en deze bedragen worden automatisch van de creditcard afgeschreven. Dit is echter een lening, en daarover moet rente betaald worden. De rente van een creditcard krediet ligt veel hoger dan bij een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.

Het voornaamste voordeel van de creditcard is dat creditcards bijna overal worden geaccepteerd. Daarnaast beschikt u altijd over voldoende geld en is een creditcard gemakkelijk in het gebruik. Maar er zijn ook nadelen aan de creditcard krediet. De rente over het opgenomen bedrag kan namelijk oplopen tot twintig procent. Bovendien wordt alles aangegeven bij de BKR. Alleen als u duidelijke afspraken maakt, is de creditcard krediet geschikt voor u.

U maakt samen met de creditcard-aanbieder afspraken over het maximale krediet van uw creditcard krediet. Als u weet dat u snel teveel geld uitgeeft, kunt u dus altijd een geschikte grens aangeven. Wilt u snel geld lenen en vindt u het niet erg dat alles wordt geregistreerd bij de BKR? Dan is de creditcard krediet de perfecte oplossing voor u. Hieronder staan de beste leningen voor u op een rij!