Rentekrediet

Met een rente krediet kunt u geld lenen, waarbij u iedere maand alleen de rente betaalt. De rente krediet lijkt veel op een doorlopend krediet, maar bij een rentekrediet is men niet verplicht iedere maand geld af te lossen. Deze lening is daarom aantrekkelijk als u geld wilt achterhouden, voor bijvoorbeeld de verbouwing van uw huis. De looptijd van het rente krediet is in feite oneindig; u betaalt alleen maandelijks de rente.

U komt in aanmerking voor de rentekrediet als u tussen de 18 en 65 jaar oud bent en over een vast inkomen beschikt, dus geen uitkering of de WW. Met de bank spreekt u een kredietmaximum af, het maximale bedrag dat u mag opnemen. De rentekrediet mag ten alle tijden gedeeltelijk of geheel worden afgelost. Heeft u het geld weer nodig? Geen probleem, u kunt het geld opnieuw lenen.

Men gaat in eerste instantie een rente-krediet-overeenkomst aan voor vijf jaar, maar u mag de overeenkomst na vijf jaar ook verlengen. De rente is bij een rente krediet variabel en verandert mee met de marktrente. Bent u op zoek naar een flexibele lening met de laagste maandlasten? Bekijk hieronder het aanbod en sluit snel een lening af!