Spaarkrediet

De spaar krediet bestaat uit een rente-krediet en een aflossingsverzekering en is een soort doorlopend krediet, waarbij u van te voren een kredietlimiet afspreekt. Tijdens de lening kunt u op elk moment geld opnemen, zoals u de kredietlimiet niet overschrijdt. De rente-krediet hoeft niet u niet iedere maand af te lossen, waardoor u gemakkelijk geld kunt achterhouden voor bijvoorbeeld een verbouwing of restauratie van een duur object.

De looptijd van de rente-krediet is oneindig, omdat u niets aflost en alleen rente betaalt. De aflossingsverzekering zorgt ervoor dat u na vijf, tien of vijftien jaar voldoende waarde in de spaarpolis heeft opgebouwd, zodat u uw lening gedeeltelijk of geheel kunt aflossen. U komt in aanmerking voor een spaar krediet als u tussen de 18 en 70 jaar bent en een vast inkomen heeft, dus geen uitkering of WW.

Bent u op zoek naar een lening, waarbij uw totale maandlast lager is dan bij een gewoon doorlopend krediet of persoonlijke lening? Bekijk dan snel het aanbod op onze site, waarbij alleen de beste en goedkoopste leningen voor u op zijn geselecteerd. Bij ons kunt u snel geld lenen, maar geld lenen zonder toetsing van het BKR is bij deze lening niet mogelijk.