Vakantiekrediet

Als er een nieuwe markt ontstaat, zijn er altijd commerciële partijen die een winstkans ruiken. Zo is er na de komst van keukens een keukenkrediet ontstaan en na de komst van auto`s een autokrediet. Op het moment dat steeds meer mensen op vakantie gingen, kwam er ook hiervoor een krediet: de vakantiekrediet, in feite gewoon een doorlopend krediet. Met behulp van een vakantielening kunt u geld lenen voor uw vakantie.

Er zijn altijd discussies over geld lenen voor een luxegoed als vakantie. Maar als u echt graag op vakantie wilt, waarom niet? U kunt een vakantie lening tevens krijgen via een creditcard, zoals de Riviera creditcard. Via een vakantie lening komt u gemakkelijk aan geld en u moet zich aan dezelfde voorwaarden houden als bij een doorlopend krediet. Maar is het slim? Bovendien zijn er weinig aanbieders, waardoor een doorlopend krediet vaak goedkoper is.

Wilt u een lening aanvragen voor uw vakantie? Wij vergelijken alle vakantie leningen en zetten ede goedkoopste lening voor uw vakantie op een rij. Als u een negatieve registratie bij de BKR heeft, komt u echter niet in aanmerking voor de vakantie lening. In dit geval kunt u ons aanbod van doorlopend krediet bekijken.