WOZ krediet

Een WOZ krediet is een doorlopende lening, geschikt voor eigenaren van een koopwoning, en wordt bepaald als een kruising tussen een rente-krediet en een hypotheek. Het geld dat u bij deze lening krijgt, hoeft u niet voor uw woning te gebruiken. U bepaalt bij deze lening zelf hoeveel, wanneer en waarvoor u het geld gebruikt. Het WOZ krediet is de perfecte lening om snel geld te lenen.

Om de WOZ krediet te berekenen, wordt gekeken naar de WOZ-waarde van uw woning. Het voordeel van deze lening is dat u het geld niet noodzakelijk voor uw woning hoeft te gebruiken, u niet naar de notaris hoeft en er geen taxatierapport nodig is. Het WOZ krediet is namelijk geen tweede hypotheek. De voorwaarden zijn gelijk aan het doorlopend krediet, alleen de rente is lager. Door dalende huizenprijzen kunnen echter wel de WOZ-waardes worden aangepast.

Hoewel deze lening lijkt op een tweede hypotheek, zijn er vele voordelen aan het WOZ krediet. Wilt u een WOZ krediet aanvragen? Wij vergelijken alleen de beste en goedkoopste leningen en zetten deze voor u op een rij. Met het WOZ krediet beschikt u snel over uw geld; het staat binnen een paar dagen op uw rekening!