Ambtenarenlening/ Overheidslening

Een ambtenaar heeft meer zekerheid bij zijn baan en daarom is er voor ambtenaren een speciale ambtenarenlening afgesloten. Uit onderzoek is gebleken dat Ambtenaren een betere betaalmoraal hebben en daarom kunnen ze een lening afsluiten met betere voorwaarden dan de voorwaarden in de huidige markt. De ambtenarenlening is een vrije nieuwe lening.

De ambtenarenlening geldt voor ambtenaren, de partner van een ambtenaar en vaak zelfs semi-ambtenaren en verschillende banken lenen geld aan deze doelgroep. Soms sluiten bedrijven leningen af voor een bepaald traject. Niet iedere bank biedt deze lening dus aan en ook niet iedere doelgroep kan deze lening kan krijgen.

De ambtenarenlening is zeer voordelig: door de zekerheid die uw werkgever biedt en het goede betalingsmoraal van ambtenaren in het algemeen, vraagt de bank slechts een laag rentepercentage over uw geleende geld. Het enige nadeel zijn de voorwaarden, die soms anders zijn voor semi-ambtenaren.

Bent u een ambtenaar en wilt u voordelig geld lenen? Controleer eerst bij uw werkgever of er lopende trajecten zijn en of u daar dus geld kunt lenen. Is dit niet het geval, dan geven wij u advies. Hieronder staan alle goedkope leningen op een rij; wij bieden u alleen de beste ambtenarenleningen aan!